ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 215.55.16.401
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ

Το Τηλεφωνικό Κέντρο Λειτουργεί Δευτέρα έως και Παρασκευή
09.00' έως 20.00'

Γιατί Εμάς?

   Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας ?
HNetPromotionείναι αυτή τη στιγμή η πρώτη δικτυακή εταιρία που μπορεί και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην προβολή – καταχώρηση της επιχείρησή σας, με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς και επιπλέον δώρα – εργαλεία για την επιχείρησή σας.
Ας δούμε όμως ένα προς ένα τα οφέλη των υπηρεσιών μας:

*      Προβολή – Καταχώρηση
Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τους Ηλεκτρονικούς Καταλόγους μας και την τεράστια επίσκεψή τους και να προβάλετε – καταχωρήσετε την επιχείρησή σας, όχι απλά με μία κάρτα αλλά με πληροφορίες που θα κάνουν και τον πιο δύσκολο πελάτη να εκτιμήσει. Μπορείτε λοιπόν να συντάξετε το κείμενό σας καθώς επίσης να ανεβάσετε τον τιμοκατάλογό σας και τις φωτογραφίες του καταστήματός σας.
Η NetPromotionσε αυτή την περίπτωση σας κάνει την μοναδική προσφορά που δεν πρόκειται να την βρείτε πουθενά !!!
*      Δημιουργία και Ανάρτηση Δικτυακών Σελίδων
Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε την δική σας προσωπική ή εταιρική σελίδα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που επιθυμείτε εσείς με όλα τα pluginsπου θέλετε. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και παράδοση της σελίδας σας άμεσα. Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως την άψογη εικόνα μας.

Με λίγα λόγια ν NetPromotionπροσφέρει:
> Αξιοπιστία στις υπηρεσίες της
   > Αμεση εξυπηρέτηση
      > Άρτια εξοπλισμένο Τεχνικό Τμήμα
          > Λειτουργικότητα των εφαρμογών 100%
              > Τις Χαμηλότερες τιμές της αγοράς
                  > Εγγύηση χαμηλής τιμής (Σε περίπτωση που βρείτε σε κάποια άλλη εταιρία χαμηλότερη τιμή σε προσφερόμενα ίδια με τα δικά μας, εμείς σας τα προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.)

Λοιπόν? Αξίζουμε τον χρόνο σας?
Καλέστε τώρα το 215.55.16.401
Και ένας από τους συνεργάτες μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει !!!

 

 Τα Νέα μας

21. 02. 14 ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: CALL BACK DELIVERY...

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξερχόμενη κλήση από τον επισκέπτη μας, μπορεί να γράφει σε μια φόρμα το τηλέφωνό του και να μας το στέλνει μέσω δικτύου. Κάποιος συνεργάτης θα τον καλέσει πίσω για να λάβει την παραγγελία που επιθυμεί να κάνει. Ο συνεργάτης μας καλεί το κατάστημα που έχει επιλέξει ο επισκέπτης και προωθεί την παραγγελία, τηλεφωνικά, καθώς επίσης και τα πλήρη στοιχεία του.

Περισσότερα >>