Σημαντική Ενημέρωση

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα αξιότιμα Μέλη μας ότι το κατάστημα λειτουργεί μόνο με Παράδοση Στο Σπίτι λόγω ανακαίνισης.
Σύντομα θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και με Παραλαβή Από Το Κατάστημα.

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση !!!

  • 007: Quantum Of Solace (2008)

Δράσης, Περιπέτειες

Κυκλοφορία : 2008

Διάρκεια: 106'

Χώρα: Αμερική, Αγγλία

Γλώσσα: Αγγλικά

Εταιρία Παραγωγής: Columbia PicturesMetro-Goldwyn-Mayer (MGM)Odeon

Υπόθεση

Ο Τζέιμς Μποντ έχει δει μπροστά στα μάτια του να πεθαίνει η γυναίκα που αγαπούσε, η Βέσπερ Λιντ. Μια γυναίκα που θυσιάστηκε για εκείνον, αν και πρώτα φρόντισε να τον προδώσει. Δεν μπορεί να αφήσει τα πράγματα έτσι: είναι επιτακτικό για εκείνον να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Αφού πετυχαίνει τη σύλληψη του άμεσα εμπλεκόμενου «κυρίου Λευκού» αρχίζει την ανάκρισή του μαζί με την Μ. 

Οι πληροφορίες που καταφέρνουν να του αποσπάσουν εμμέσως (γιατί, εντέλει, ο συγκεκριμένος «κύριος» το σκάει μπροστά στα μάτια τους) τους κατευθύνουν προς την Αϊτή. Δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί πως πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται η εταιρία Quantum, μια εταιρία με πολύ σκοτεινά σχέδια. Η Quantum ήταν εκείνη που εκβίαζε την Βέσπερ προκειμένου να βγάλει από τη μέση τον Μποντ. Βιτρίνα της Quantum είναι η μη κερδοσκοπική και με οικολογικές ανησυχίες εταιρία «Πράσινος Πλανήτης» ενώ ιθύνων νους δεν είναι άλλος από τον Ντόμινικ Γκριν. 

Στην Αϊτή πλέον, ο Τζέιμς θα γνωρίσει την πανέμορφη αλλά δυναμική Καμίλ. Κι εκείνη, όπως κι ο Τζέιμς, ζητά να πάρει εκδίκηση. Και ο Ντόμινικ Γκριν είναι ο ενδιάμεσος άνθρωπος και στις δύο περιπτώσεις. Τι περιλαμβάνουν, όμως, τα σκοτεινά σχέδια εκείνου; Ο Γκριν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του με υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα με δύναμη ανά τον κόσμο ώστε να ρίξει τη νόμιμη κυβέρνηση της Βολιβίας και να εγκαταστήσει στη χώρα μια χούντα με αρχηγό τον εξορισμένο στρατηγό Μεντράνο. 

Η συμφωνία είναι πως ο Μεντράνο, μόλις ανέβει στην εξουσία, θα δώσει στην οργάνωση «Πράσινος Πλανήτης» και κατ επέκταση στην Quantum ένα μεγάλο κομμάτι στέρφας γης που ουσιαστικά, όμως, δίνει στον Γκριν τον έλεγχο του συνόλου των υδάτινων αποθεμάτων της χώρας. Ο Τζέιμς Μποντ δεν θέλει μόνο να τον σταματήσει: θέλει να τον σκοτώσει.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

007: Quantum Of Solace (2008)

  • Κωδικός Προϊόντος: 1000264
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,50€

  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1

Διαθέσιμες Επιλογές